(ŠOK SNIMAK) Ovako Dušan Petrović daje instrukcije pred izbore: Ne dajte naprednjacima da priđu ni blizu glasačkih listića!

Autor: Republika

Vesti

04.09.2020

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šabački vladar iz senke Dušan Petrović, konačno je izašao na svetlost dana i pokazao svoje diktatorsko lice tiranina u snimcima, koje cela Srbija prepričava, zgrožena količinom bahatosti i loše namere prema političkim neistomišljenicima.

RepublikaFoto: Tanjug
Dušan Petrović

Čuli su svi kako Petrović naređuje članovima biračkih odbora da  se ponašaju u subotu, 5. septembra na ponovljenim izborima na 27 biračkih mesta u Šapcu. Njegove naredbe svetlosnim godinama udaljene su od svih demokratskih standarda, ali su blizu krivične odgovornosti, a ako bude pravde, i kazne za sve na šta je podstrekavao članove biračkog odbora iz svoje i Zelenovićeve stranke.

Petrović ih savetuje da budu dovitljivi, što podrazumeva da se članovima biračkog odbora iz Srpske napredne stranke  onemogući da obavljaju svoje dužnosti raznim prevarama i manipulacijama.

A pošto mu ni to nije dovoljno, Petrović otvoreno poziva: Ne dajte im da priđu ni blizu glasačkih listića!

Ako samo članovi biračkih odbora iz Petrovićeve stranke imaju pristup listićima, ako samo oni broje glasove, otvoreno je pitanje sprema li to Petrović najveću krađu u istoriji lokalnih izbora u Šapcu? Da li je moguće da u 21. Veku tako otvoreno spremaju krađu i manipulaciju voljom naroda? Da li su Petrović i Zelenović prevazišli najmračnije trenutke devedesetih godina i metode falsifikovanja izborne volje naroda kojima se koristila Mira Marković?

Bez sumnje, sud će se izjasniti o Petroviću i krivičnom delu Učestvovanje u grupi koja sprečava službeno lice u vršenju službene radnje u podstrekavanju, a u obilju materijala naći će se sigurno i još ponešto. O političkoj odgovornosti izjasniće se Šapčani u subotu, 5. septembra na 27 biračkih mesta. Rezultat će biti poražavajući i označiće kraj vladavine kriminala u gradu na Savi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Balkan

04.09.2020 13:15

Ja iskreno ne verujem ni jednoj grupaciji ni na vlasti ni van vlasti svi su isti. Ono iskreno ne treba verovati ni medijima jer nisu nista bolji. Ziveli