"PAJTIĆ JE BIO VELIKI SAMO KAD JE TREBALO DA SE UKRADE": Predsednik Vučić spustio davno zaboravljenog lidera DS-a

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

31.08.2020

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić kaže da je poraz Srbije kada imate najgoru ekonomiju u Evropi, kao što je bilo za bilo za vreme bivše vlasti, a da je pobeda kada imate najveći rast.

RepublikaFoto: Fotomontaža: Prva/Tanjug
Aleksandar Vučić, Bojan Pajtić (Fotomontaža)

- Zato se ja uvek rukovodim da su pobede bolje od poraza. Morate u politici da naučite da izgubite izbore. Uvek sam čestitao protivnicima koji su pobeđivali, a oni ne umeju i kada su poraženi i kada su brutalno poraženi - rekao je Vučić novinarima na Bledu.

On je na taj način prokomentarisao novinarsko pitanje o izjavi Bojan Pajtića da je Vučić kriv što Srbija ima brojne nacionalne poraze i da svu odgovormnost svaljuje na one koji su se tokom devedesetih borili protiv njegove politike.


Komentarišići izjavu Pajtića da je Vučić u svojoj zemlji silan, a sitan u svetu i snishodljiv prema Viktoru Orbanu, a kamo li Donaldu Trampu, Vučić je rekao da je "opšte poznato da je on, Vučić, mali".

 

 

 


- Orbana doživljavam kao prijatelj naše zemlje, Donalda Trampa kao velikog lidera. Ja sam mali, a on je veliki (Bojan Pajtić). Uvek je bio veliki, ali kada je trebalo nešto da se ukrade - naveo je on.

On je dodao da nijedan svetski lider koji je sa njim ruzgovarao ne misli tako, već da poštuju Srbiju zbog toga što im on sve u lice kaže šta misli.

On je Pajtića pitao kako to da se nije sreo ni sa desetim delom lidera sa kojima sam se on sreo.

- Svi oni zajedno se nisu sreli ni sa petinom lidera sa kojima sam se ja sreo. Sam sam razgovarao sa više svetskih lidere nego svi oni zajedno u 12 godina vlasti - naveo je on.

Istakao je da se sreo sa japanskim premijerom, kineskog premijerom sedam puta, sa Vladimirom Putinom 18 puta, sa Angelom Merkel 17, 18 puta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
lak

31.08.2020 14:28

Pajtic je izdajica Srbije.....

Dejan

31.08.2020 15:02

Boja Pajtić na svu sreću je politička prošlost, o njemu ne treba trošiti reči kada je sebi dozvolio da na deci stvara za sebe bogatstvo. Zato ga s punim pravom niko neće jer dobro znaju na čega je sve spreman. Zato neka se pokrije po ušima to mu je najpametnije.

Stefan

31.08.2020 15:19

Pajtić donosi pozitivne političke poene svakom političaru kojeg kritikuje a negativne svakoj političkoj grupaciji koju podrži.

BozaB

31.08.2020 15:40

Jedino sto je Pajtic uradio za vreme svoje vlasti je to sto je uvecao licnu imovinu za nebrojeno puta.