Vučević: Šta bi Tadić rekao tokom duela sa Vučićem?

Autor: republika

Vesti

30.08.2020

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poruka za Borisa Tadića - poštujem Vašu fascinaciju kamerama i reflektorima, Vašu neopisivu želju za slikanjem, po svaku cenu, kao i to da i dalje, u nekoj formi, postojite na političkoj sceni Srbije. Smatram da krave koje ste mazili i slikali se sa njima nisu najveći problem politike koju ste sprovodili i katastrofalnih grešaka koje ste pravili, ali mislim da ste poslednja osoba koja bi na „slikanje“, jer tako doživljavate i televizijski duel, trebalo da poziva predsednika Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Miloš Vučević

Razumemo da biste se tu, u zatvorenom prostoru u kojem nema ko da Vas izviždi, osećali sigurno, ali šta biste pametno mogli da kažete? Da se branite za propuštene šanse, i to kako ste uspeli da upropastite Srbiju, da prodate Kosovo i Metohiju, da građane dovedete do ruba egzistencije?! Pa tih smešnih opravdanja smo se naslušali.

Umesto što ste dva mandata molili i izvinjavali se raznim strancima, dužni ste nam bar neki konkretan, argumentovan odgovor. Šta su građani Srbije imali od raznih mahinacija i kombinacija koje su pravljene u Telekomu, a za „direktora“ ste „slučajno“ postavili Vašu desnu ruku, čoveka koji Vam je bio generalni sekretar u Predsedništvu? Mislim na građane, a ne na građanina Đilasa, i vas odabrane.

I dok ste, činjenica je, na ličnim računima skupljali milione i milione narodnih para, da li ste uopšte razmišljali o tom narodu? Da Vas podsetim, možda Vam olakša odgovor. Stopa nezaposlenosti u Srbiji u aprilu 2012. godine iznosila je 25,5%, u Vojvodini je bila najviša, čak 27,2%. U kakvom stanju je Vaša žuta banda ostavila Srbiju. Stopa nezaposlenosti u Srbiji u septembru 2020. godine je ispod 7,5%! To je u nivou najsnažnijih evropskih ekonomija. Tako predsednik Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka vode Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
lak

30.08.2020 12:29

Tadic je jedan lopov i izdajnik....

Stanko

30.08.2020 12:52

Tadić nema legitimitet da bi Vučić izašao sa njim na TV duel jer on ni cenzus na izborima ne može da predje.

Drugar

30.08.2020 13:15

Tadic ne bi smeo nista da kaze...

makiso

30.08.2020 13:16

Tadic nema hrabrosti da izadje pred Predsednikom Vucicem...