LEČIĆU, IMAŠ DVA DANA DA PRESTANEŠ! Lutovac preti stranačkom rivalu

Autor: Tanjug, Reublika

Vesti

28.08.2020

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac izjavio je danas da je upućen zahtev funkcionerima stranke protiv kojih je najavljen disciplinski postupak, a koji, kaže, obmanjuju javnost, među kojima je i Branislav Lečić, da sa time prestanu u roku od dva dana.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ/T. RADOVANOVIĆ
Zoran Lutovac, Branislav Lečić

Lutovac je, odgovarajući na pitanje šta je sa najavljenim disciplinskim postupcima protiv Lečića i još nekoliko članova stranke, kazao da će oni biti sprovedeni.

- Disciplinske mere protiv onih koje smo najavili biće sprovedene, a juče smo imali Predsedništvo gde je jednoglasno doneta odluka o tome i upućen je zahtev onima koji obmanjuju javnost i lažno se predstavljaju da sa time prestanu i da istinito obaveste javnost o svemu, kao i da to urade neodložno, a najkasnije u roku od dva dana - rekao je Lutovac.

 


Ako to ne učine u roku od dava dana, Predsedništvo je, kaže, predložilo da se sprovedu disciplinski postupci i protiv onih prema kojima do sada nije pokrenut postupak, a učestvuju u obmani građana Srbije.

Na sednici Glavnog odbora održanoj u Šapcu, Etički odbor DS je pokrenuo disciplinski postupak protiv Balše Božovića, Radoslava Milojičica Kene, Slobodana Milosavljevića, Branislava Lečića i Gorana Jaica zbog, kako je navedeno, "pokušaja preotimanja stranke".

Frakcija DS čiji je kandidat za predsednika Branislav Lečić najavila je unutarstranačke izbore za 26. septembar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading