JEREMIĆEV POTPREDSEDNIK SPREMA HAOS! Aleksić pravi revoluciju kako bi preuzeli vlast

Autor: Republika

Vesti

24.08.2020

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić poručio je da je ta partija, na čijem je čelu Vuk Jeremić, spremna da izvede revoluciju u Srbiji.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Miroslav Aleksić

Ni naredni izbori neće biti prihvatljivi ukoliko politički ambijent bude onakav kakav je danas, rekao je Aleksić za portal Nova.rs i dodao da nije neko ko je pristalica revolucije, ali da je ne isključuje "kao mogućnost, ukoliko režim nastavi da se ponaša u diktatorskom maniru".

Pokret socijalista oštro je reagovao povodom Aleksićeve izjave. Iz ove partije Aleksiću poručuju da, kada sledeći put bude pozivao na revolucije, kaže i to da "nasilna promena vlasti ne može da se desi bez krvi i međusobnog ubijanja Srba".

- Kada sledeći put Jeremićev zaposleni Aleksić pozove na revoluciju u Srbiji, neka završi rečenicu i neka kaže da se nasilna promena vlasti dešava građanskim ratom, da to ne ide bez krvi i međusobnog ubijanja Srba i neka kaže koliko mrtvih je prihvatljivo da bi Jeremić i Ðilas vladali bez izbora - navode u PS.

PS: Koliko mrtvih je prihvatljivo da bi Jeremić i Ðilas vladali bez izbora

Poznata je stvar u istoriji da su revolucije podizali osiromašeni i obespravljeni, ali nakon izjave Miroslava Aleksića Srbiji se preti scenariom da će postati jedina zemlja na svetu u kojoj bi se desila lopovska revolucija, izjavio je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov.

Jovanov: Okupiće se prebogati lopovi i tajkuni, besni zbog toga što su onemogućeni da kradu

- Dakle, okupiće se prebogati lopovi i tajkuni, besni zbog toga što su onemogućeni da kradu, pa će u revolucionarnom zanosu na putu do vlasti pobiti sve poštene ljude koji im smetaju da se ponovo dočepaju državnog budžeta i narodnih para - poručio je Jovanov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Terza

25.08.2020 07:57

Ulična opozicija uništila celu opoziciju i rezultirala porazom opozicije na izborima. Narod ne voli nasilnike.