Đilas preko svog sajta krenuo u napade na Vuka Jeremića!

Autor: Republika

Vesti

22.08.2020

09:01

Vođa opozicije Dragan Đilas pronašao je idealan način da napadne Vuka Jeremića i to je učinio preko svog portala!

Printscreen/N1/Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragan Đilas i Vuk Jeremić

Naime, nakon afere oko tajnog snimka Nikole Jovanovića u kojem on iznosi uvrede upućene Mariniki Tepić i Vuku Jeremiću, na Đilasovom portalu osvanuo je tekst u kome sagovornica navodi da je potez Vuka Jeremića, odnosno, pružanje podrške Cvetkoviću, krajnje ljigav.

- Vuk Jeremic i Miroslav Alesic otisli par dana nakon objavljivanja montiranih snimaka da pruže podršku Cvetiću, što je on na svom FB i objavio, a u komentarima je dobio i pohvale za dobro obavljen posao od Borisa Hermana - kaže sagovornica Žilasovog portala i dodaje da je iznenađena postupkom lidera Narodne stranke.

 

 

 

- Neverovatno mi je da neko ko sebe  predstavlja svetskim čovekom i ko se zalaže za promenu sistema, kako Vuk Jeremic sebe opisuje, radi ovako ljigave i protivzakonite stvari. Pa zar mu je bitnija sudbina Nikole Jovanovića od borbe protiv ove nakaradne vlasti - upitala je ona.

 

 

 

Komentari (8)

Loading
BozaB

22.08.2020 09:09

Nastavljaju da se izmedju sebe grizu i napadaju, jadno.

Saša

22.08.2020 09:54

Sada je svima jasno da se opozicioni lideri povode isključivo ličnim interesima, i da će ako treba, krvnički nasrnuti jedni na druge, samo da bi zadovoljili svoju sujetu.

Prvoborac

22.08.2020 10:00

Dokaz da je Djilas pogubio konce i da više ne zna šta radi.Ali to je njihov problem i nek se oni bore sa tim.

igor

22.08.2020 10:09

Očigledno je da kod nas vođa opozicije bude onaj sa najdebljim novčanikom. A pošto u toj kategoriji prednjače Đilas i Jeremić, potpuno je normalno videti ovakve međusobne napade. Lično, očekujem da će ih biti još.