ŠEŠELJ BLJUVOTINAMA VREĐA ŽENE! Preteruje za sve pare - OVAKAV REČNIK je prava SRAMOTA

Autor: Republika

Vesti

19.08.2020

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj još jednom je prešao granice normalnog ponašanja i izdao knjigu "Ustašku ću zveknuti nanu Mariniki Čobanu".

RepublikaFoto: Tanjug/N. ANĐIĆ
Vojislav Šešelj

Politikolog Jelena Vukoičić kaže da su građani na proteklim parlamentarnim izborima pokazali šta misle o Šešelju, njegovoj politici i rečniku uvreda.

- Šešelj ovim više govori o sebi nego o Mariniki Tepić. Ružno je i neprihvatljivo da političari, a neki od njih kao da namerno uvek targetiraju lepši pol, nemaju poštovanja prema ženama. Nadam se da će to biti stvar prošlosti - kaže Vukoičićeva.

 

Na meti Šešelja bila je i Aleksandra Jerkov, zbog čega je podnela i prijavu protiv šefa SRS. Radikali su, inače, na proteklim izborima osvojili tek 2,07 odsto glasova. Nisu prešli izborni cenzus, koji je sa pet spušten na tri odsto, pa su posle skoro tri decenije ostali van parlamenta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bane

19.08.2020 11:26

Da li su na meti Šešelja žene, ili pogani izdajnici Srbije?

Cobani Fucker

30.04.2021 12:37

Seselj samo preti, ne deluje toliko perverzan da bi stariju Rumunsku Romkinju stvarno nagnao.