ZGUBIDANI TRAĆE VREME! Dok Boško i Đilas raspredaju koju vakcinu treba nabaviti, ZEMLJE U REGIONU KOPIRAJU VUČIĆA

Autor: Republika

Vesti

04.08.2020

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok u srpskoj opoziciji traju jalove rasprave koju, kada i od koga vakcinu protiv koronavirusa treba nabaviti, zemlje u regionu ugledaju se na srpskog predsednika Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Boško Obradović i Dragan Đilas

O tome svedoči izdanje bosanskog Dnevnog avaza koji je na naslovnoj strani objavio tekst u kome se ističe da ta država hitno mora obezbediti sredstva i pronaći načine kako bi vakcine protiv kovida 19, kada se pojave na tržištu, morale biti dostupne svih građanima.

To je gotovo bukvalno prepisivanje reči srpskog predsednika koji je nedavno otkrio da će Srbija biti među prvim zemljama na svetu koja će dobiti vakcinu protiv korone.

 
Sa druge strane, gotovo istovremeno u srpskoj opoziciji traju besmislene rasprave o tome od koga i kada bi trebalo kupiti vakcinu za koronavirus.

U tome prednjače dojučerašnji saborci iz Saveza za Srbiju Boško Obradović i Dragan Đilas. I dok Đilas od Evrope traži da Srbiju stavi na listu zemalja koje će dobiti vakcinu, dotle se Obradović ograđuje od takvih stavova.

Foto: printscreen
Naslovna strana Dnevnog avaza

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading