Đurđev: Srpska liga postala parlamentarna stranka u Vojvodini

Autor:

Vesti

31.07.2020

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska liga (SL) postala je parlamentarna stranka na nivou pokrajine Vojvodine, pošto u okviru koalicije sa Partijom ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS), na listi "Aleksandar Vučić – Za našu decu", ima svoje poslanike u Skupštini Autonomne Pokrajine Vojvodine, čime smo došli u poziciju da aktivno učestvujemo u donošenju važnih odluka za pokrajinu i sve njene građane – izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik (SL).

RepublikaFoto: Srpska liga
Aleksandar Đurđev

Srpska liga će na ovaj način moći još intezivnije i direktnije da utiče na kreiranje pokrajinske politike, tako što će predlagati načine za prevazilaženje i rešavanje ključnih političkih i društvenih pitanja koja se tiču svih građana, a ono na čemu ćemo posebno insistirati jeste poboljšanje životnog standarda ljudi, smanjenju nezaposlenosti, privlačenju novih investicija i ravnomernom regionalnom razvoju svakog dela Vojvodine - ističe Đurđev.

 

Zajedno sa PUPS-om, insistiraćemo na svim onim temama koje se odnose i na razvoj i zaštitu domaće poljoprivredne proizvodnje, oživljavanje napuštenih područja i sela, povratku mladih u ruralna područja, podsticanju postojećih i osnivanju novih zadruga koje će unaprediti celokupnu poljoprivredu, što će obezbediti i dodatni privredni rast, ne samo u Vojvodini, već i u celoj Srbiji. A u skladu sa definisanim investicionim programom razvoja Srbija 2025 koji je osmislio i realizuje predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić – zaključuje Đurđev. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading