EKSKLUZIVNO ZA SRPSKI TELEGRAF! Ministar Nedimović o protestima ĐILASOVACA i PROSIPANJU POVRĆA: Oni bacaju SRPSKU MUKU

Autor:

Vesti

28.07.2020

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović dao je izjavu za Srpski telegraf povodom incidenata ispred zgrade ministarstva.

RepublikaFoto: Printscreen/KlikTV
Branislav Nedović

Šačica pristalica Saveza za Srbiju se okupila iz nezadovoljstva cenom paradajza u proteklom periodu. Demonstranti su sa sobom poneli gajbe tog povrća i prosuli pred vrata Ministarstva poljoprivrede, pokazavši najniži nivo nepoštovanja institucije.

 

 

 

Ministar Nedimović je ekskluzivno za Srpski telegraf dao svoj komentar:

- Oni bacaju srpsku muku, bacaju poljoprivredne proizvode koje seljaci proizvode. Njihova politika je bila i to da su uništili sve prehrambene kapacitete i bacili u staro gvožđe. Trebalo bi da prestanu i da lažu, kao kada kažu da se uvozi paradajz iz Albanije, što apsolutno nije tačno, ništa se ne uvozi iz Albanije, ali to su medijski spinovi ljudi koji su paradajz videli samo u supermarketu - istakao je Nedimović.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Maja

28.07.2020 11:38

Đilas i njegova bulumenta pokazuju koliko nepoštovanja imaju prema srpskom seljaku, radniku, kada iste navode i plaćaju da bacaju svoju muku !

Rac

28.07.2020 11:49

Nije problem Djilasu da plati 100 kg paradajza nekom poljoprivredniku i da on pred kamerama baca paradajz u kontejner umesto da podeli narodu.

Coa

28.07.2020 11:51

Šaka jada koja više ne zna šta da radi od muke i dalje pokušava da ruši državu i voljom naroda izabranu vlast. Da nije jadno bilo bi smešno to što rade.

dusko

28.07.2020 11:54

Ovo je performans u reziji Dragana Djialasa, nisi ni jednog trenutka pomislio da bi nekoj deci u ustanovana gde su bsmesteni bez roditelja dobro dosla hrana u bilo kom obliku, pa i kao povrce????