Đilas potrčao u "Lijepu njihovu" da kuka: U hrvatskim medijima pljuje Vučića i iznosi skandalozne stavove o velikom Nikoli Tesli!

Autor: Republika

Vesti

26.07.2020

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno je na Đilasa najviše uticao Boško Obradović koji odavno promoviše saradnju sa partijama iz Hrvatske, a na Hrvatskoj televiziji ga hvale kako je pametan i sposoban.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dragan Đilas

Jasno je da Đilas mnogo bolje stoji u Hrvatskoj nego u Srbiji!

Đilas je otišao korak dalje, pa prostor koji mu hrvatski mediji daju koristi da iznosi šokantne stavove poput onog o velikom Nikoli Tesli. Poznato je da se velika polemika pokrenula oko toga što je na sajtu Evropske unije navedeno da je Tesla bio Hrvat, pa je brzo ispravljeno iz navode da on ima srpsko poreklo. 

Đilas, naime, tvrdi da Tesla, pošto je rođen u Hrvatskoj, nije samo Srbin već i Hrvat.

Naravno, Đilas je u hrvatskim medijima napao i predsednika Srbije i tvrdio kako Vučić narod u regionu doživljava kao neprijatelje, što je potpuno neverovatno budući da je osnovna politika koju predsednik Srbije zagovara politika mira i dobrosusedskih odnosa sa zemljama u regionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Gale

26.07.2020 15:23

A šta drugo se može očeivati od Dragana Đilas, nego da samo pluje po svojoj državi.On to čini bez i malo srama i stida.

BozaB

26.07.2020 15:30

Svoju zemlju pljuje u tudjim novinama. Ovo je tipican Dragan Djilas.

ivana

26.07.2020 15:37

U Hrvatskim medijima se pojavljuju onikoji mrze Srbiju. Dragan đilas bi trebao da se kandiduje u Hrvatskoj a ne u Srbiji, da bi mogao da pobedi. Srbija neće fašiste.

MIlan

26.07.2020 16:10

Kada mu je narod ovde okrenuo ledja, otisao je tamo gde jos moze da pljuje po Srbiji.