DIKTATOR LUTOVAC SABOTIRA RAD DS-a! Zatvorio centralu stranke u strahu da ga ne zbace!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

23.07.2020

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Informativna služba Demokratske stranke saopštila je danas da je predsednik Zoran Lutovac pokušao da zatvori sedište stranke u Nušićevoj ulici u Beogradu i ocenila da je to odgovor predsednika stranke na onlajn konferenciju predsednice Organizacionog odbora Vide Ognjenović.

RepublikaFoto: Tanjug/T.RADOVANOVIĆ
Zoran Lutovac

U saopštenju se navodi da je na vrata DS u Nušićevoj ulici zalepljena odluka Zorana Lutovca sa njegovim potpisom i bez delovodnog pečata, a u njoj stoji da se obustavlja rad centrale DS i da će odluka biti povučena nakon stabilizacije situacije u vezi sa korona virusom, te da su zaposleni i funkcioneri dužni da napuste prostorije.

 
- Ovo je očigledan pokušaj da se onemogući održavanje izbora u Demokratskoj stranci. Organizacioni odbor nastavlja da radi na pripremama za izbore 26. septembra 2020.godine.Uplaćene članarine, mobilizacija i rad odbora pokazuju da članovi i članice Demokratske stranke žele da na njima učestvuju - ocenjuje se u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srba

23.07.2020 13:07

Lutovac je upropastio DS. Zar mu zaista niko ništa ne može?