Šorka Raduleta i Đilasa: Šta me briga za FALSIFIKOVANE izbore, važan je virus! Ja nikada nisam kontrolisao medije!

Autor: Republika

Vesti

19.07.2020

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović i Lider Stranke slobode i pravde zaratili su na Tviteru međusobno se prozivajući i optužujući, bukvalno u nedogled. Optuživali su se za poslove u vezi biznisa, vođenje politike, ali nije izostala ni Đilasova opsednutost Vučićem, koju pravda tako što govori da onaj ko ga kritikuje, zapravo radi za lidera SNS.

RepublikaFoto: Tanjug/ T. RADOVANOVIĆ/T. VALIČ
Đilas / Radulović

Najpre je Radulović prozvao Đilasa kako menja politiku, otprilike kako vetar duva.

- Pre četiri meseca SVI mediji, CELA opozicija, cela "elita" je vikala: šta me briga za Ustav i državni udar, važan je virus. Sada svi viču: šta me briga za FALSIFIKOVANE izbore, važan je virus. Od jeseni ide velika ekonomska kriza. Šta ćete tada vikati? - prozvao je Radulović Đilasa na Tviteru, komentarišući video lidera SzS pod nazivom "Dok se ne vakciniše 70% ljudi u svakoj zemlji epidemija neće moći da se suzbije" - napisao je Radulović na Tviteru.

 

 

Na to je Đilas optužio Radulovića da je bio stečajni upravnik dok se on bavio biznisom, bio gradonačelnik i vodio KSS.

- Saša Radulović je zaboravio da kaže da je u "vreme Kurte" on bio stečajni upravnik, a ja sam se bavio biznisom, potom bio u gradonačelnik koji je na svoje ime dobio 36% glasova i uspešno vodio košarkaški savez - potkačio je Đilas Radulovića.

 

 

Radulović Đilasu nije ostao dužan na "đon" potez, pa mu je poručio da ne upoređuje njihove karijere, jer je on sa Vericom Barać radio na 24 sporne privatizacije i da u njegovoj karijeri nema partokratije i burazerske ekonomije.

- Mislim da ti nije pametno da porediš svoju karijeru sa mojom. Jer u mojoj nema partokratije i burazerske ekonomije nema. Dok sam bio stečajni upravnik radio sam sa Vericom Barać i na 24 sporne privatizacije. Zato bolje nemoj - napisao je Radulović.

 

 

Radulović je još dodao da nije kontrolisao medije kao što je to Đilas radio.

- Ja recimo nikada nisam kontrolisao medije, imao zaposlenog Dragana J. Vučićevića u Press-u, pomagao Vučiću da reši Pravdu i niti danas oraganizujem napade na opozicione lidere preko "medija" - napisao je Radulović.

 

 

 

Đilas opsednut Vučićem

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

- Ali oni koji kritikuju vlast i u isto vreme napadaju druge opozicione stranke i lidere, pomažu Aleksandru Vučiću. Zato ja nikoga ko je protiv vlasti neću kritikovati bez obzira šta govorio o meni. Srbija ima jednog protivnika. Žao mi je ako to neko ne razume - napisao je Đilas i ostao živ.

Na ovu glupost Radulović mu je uputio pitanje - Da li je taj način na koji ne "napadaš druge opozicione stranke i lidere" taj što sebi pribavljaš njihove poslanike i odbornike? Ja o tebi ništa ne rekoh. Samo o tvojoj politici i postupcima.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading