Vrhunski dribling za opozicione pacere! Macura: Vučić jednim udarcem ubija dve muve

Autor: Republika

Vesti

19.07.2020

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je postao student Visoke sportske škole strukovnih studija, čime je, kaže, ostvario dečački san, predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu i zapalio društvene mreže.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Aleksandar Vučić

Tim povodom kopredsednica Stranke moderne Srbije i poslanica Tatjana Macura poručila je opoziciji: "Majstoru niste dorasli... Do sledeće udice'". Ona je u temeljnoj analizi konstatovala da će se opoziciona javnost "naravno zgražavti, ali i da će ogromna većina građana pozdraviti to što je šef države, pored svih obaveza i angažmana na tom mestu, upisao još jedan fakultet.

Macura je na Fejsbuku navela da je broj onih kojima se predsednik obraća između 1,8 do dva miliona ljudi i da je reč o vrhunskom marketinškom potezu. Objašnjava da u grupi kojoj se Vučić obraća izaziva divljenje, dok je za opoziciju koja je na društvenim mrežama to samo nova udica.

- I ponovo će jednim udarcem ubiti dve muve - kaže Macura.

RepublikaFoto: youtube.com/ Dosta je bilo - Saša Radulović
Tatjana Macura

Opoziciona javnost će se, kaže, zgražavati po društvenim mrežama, "utrkujući se ko će napraviti bolji fazon, ko će izazvati veći smeh, podsmeh, ruganje... i tako zagristi udicu koja im je upravo bačena".

- Virtuelni aplauzi, virtuelna pobeda - konstatuje Macura.

MACURA: PREDSEDNIK JE BACIO JOŠ JEDNU MAJSTORSKU UDICU POLITIČKIM PROTIVNICIMA

Macura ocenjuje da je Vučić dodatno sebi kupio vreme za neki novi spoljnopolitički manevar, za neku aktivnost iz pravih državničkih obaveza koje ima i to će da radi "a da mu niko ne smeta".

- U ovoj utakmici, da se izrazim sportskim rečnikom, rezultat je jasan - budući trener košarke: ogovarač problema - 1: 0. I dokle god su ogovarači problema ti koji vode priču, gubitak je izvestan. Vrhunskom majstoru, s druge strane, niste dorasli - zaključila je Macura.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading