"NASILAN POKUŠAJ ĐILASA, JEREMIĆA I OBRADOVIĆA DA DOĐU DO VLASTI" - Jovanov naveo pravi razlog protesta ispred Skupštine

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

12.07.2020

15:50

Protesti na ulicama Beograda i nekoliko drugih gradova, nemaju apsolutno nikakve veze ni sa korona virusom, ni sa bilo čim drugim, već se radi o nasilnom pokušaju (lidera opozicije) Dragana Ðilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića i ostalih da dođu na vlast, izjavio je danas potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov.

Tanjug/A. PAP/D.GOLL
Milenko Jovanov i Dragan Đilas

On je u pisanoj izjavi navodi da je to nedvosmisleno jasno posle današnjeg obraćanja lidera Dveri Boška Obradovića.

Jovanov kaže da je takođe jasno, da im je ovo bio plan od početka i da nasilje, kome pribegavaju u želji da se domognu vlasti, zajedno sa bojkotom parlamentarnih izbora, čini sastavni deo odavno skovanog plana.


- Srbija i njeni građani, ona pristojna i tiha većina, koja zapanjeno posmatra na šta su sve spremni ovi ljudi, ovo nikada neće dozvoliti i nikada neće pristati da budu silom naterani da podrže one, kojima ni nacrtanu kravu ne bi poverili, a kamoli državu - poručio je Jovanov.
Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

On je istakao da je Srbija zemlja za čiju su slobodu i slobodu njenog naroda da samostalno i slobodno bira koga hoće na vlasti, a koga u opoziciji, njeni najbolji sinovi davali živote.

- Slobodu, koju su izborili, ne može i ne sme da pogazi grupa tajkuna, fašista i ništarija željna vlasti i para. Koliko god bili gramzivi, željni vlasti i agresivni, Srbija ih se neće uplašiti i neće biti njihov plen - istakao je Jovanov.

 

Komentari (0)

Loading