ZARATILI ZBOG AMERIČKOG AMBASADORA! VESELINOVIĆ: Šule, lenštino! ŠUTANOVAC: Licemeru jedan!

Autor: Republika

Vesti

07.07.2020

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delom zbog toga što se radi o minornoj političkoj figuri čija se podrška meri promilima, uvrede koje je Janko Veselinović uputio ambasadoru SAD u Srbiji Entoniju Godfriju prošle su potpuno ispod radara srpske javnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/ST
Veselinović, Godfri i Šutanovac

Povod za potpuno nediplomatski Tviter napad na predstavnika prve sile sveta u Srbiji, Veselinović je našao u činjenici da je Godfri na proslavu povodom Dana nezavisnosti 4. jula pozvao samo predstavnike Srspke napredne stranke, a ne i opozicije.

Očigledno iznerviran tretmanom koji srpskoj opoziciji daje zvanični Vašington i njenog predstavnik u Srbiji, Veselinović je na Tviteru odvalio:

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Entoni Godfri

- Ovaj čovek svaki dan podiže nivo političke gluposti i vređa građane Srbije. Na proslavu je pozvao samo ljude iz SNS-a i verovatno iz SPS-a. To niko nigde ne radi. Prosto to je uvredljivo za ostatak građana zemlje domaćina. Ovaj čovek bi trebao biti persona non grata - naveo je Veselinović.

Međutim, ono što je isprava bila besramna izjava upućena američkom ambasadoru, potom se pretvorilo u opozicioni rat.

RepublikaFoto: Promo foto
Janko Veselinović

Naime, funkcioner i bivši predsednik DS Dragan Šutanovac, sa kojim je Veselinovićeva partija do skora bila u Savezu za Srbiju, ironično je prokomentarisao tvit napisaviši: "Liderski".

- Da li vidiš da te dugo ne konstatujem, jer ne pričam plašljivim gromadama koje se boje svoje senke. Mani me se čoveče. Imaš Kenu, Balšu i svoje jato koje sleće gde mu gazda baci zrnevlje. Dok si se znojio zbog "pašnjaka" trebala ti je uteha. Znaš da ne trpim neradnike - glasila je replika koju je Veselinović upitio Šutanovcu.

RepublikaFoto: Tanjug/N. Stojanović
Dragan Šutanovac

Ubrzo je stigao još brutalniji odgovor.

- Ti si Janko lider i svaka tvoja izjava je mudrost od značaja za vaskoliku Srpsku opoziciju (valjda se tako zove). Samo nastavi i daleko ćeš dogurati, možda te i pozovu na prijem iduće godine - napisao je Šutanovac.

- A što se tiče neradnika, licemeru jedan, promenio si više stranaka nego ti mladi ljudi čarapa. Naradio si se onoliko još od saveza komunista - naveo je Šutanovac.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading