PREDSEDNIK SRBIJE OTVORENO O LIČNIM TEMAMA: Vučić otkrio šta bi voleo da radi kad završi sa politikom!

Autor: kurir.rs, Republika

Vesti

27.06.2020

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da bi voleo da bude košarkaški trener nakon što završi političku karijeru.

RepublikaFoto: printscreen
Aleksandar Vučić

- Neka moja neispunjena želja je da treniram neke klince. Nekog kluba, zemunske Mladosti ili nekog Ušća. Neke pionire ili kadete, klince. To mi je najveća želja! - rekao je predsednik u intervjuu za Kurir.

Više informacija iz rubrike vesti pročitajte ovde.

Na pitanje da li bi ipak trenirao neki veći klub, šef države je odgovorio:

- Ne, samo mali klub. Ne postoji ništa lepše nego kad subotu i nedelju provedete s mladim igračima, s nekom decom koju nešto možete da naučite. Ali za to moram da upišem Višu trenersku pa mi je to plan u narednom periodu. Možete da pratite i kako ću da polažem ispite. Samo su mi sad rekli da tu ima nekih problema, drugačije je to nego što je ranije bilo. Nešto tog tipa bih da upišem, pa ako to uspem, možda jednog dana ostvarim svoj san...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Drago

27.06.2020 18:25

Sta god da predsednik izabere da radi posle politicke karijere verujem da ce biti uspesan, jer je on predan poslu koji radi do maksimuma.

BozaB

27.06.2020 18:31

Verujem da ce biti uspesan, kao sto je najuspesniji predsednik u istoriji Srbije.

Kosta

27.06.2020 18:38

Daleko je predsednik od političke penzije, ali jesu mu lepe želje za dane kad prestane da se bavi politikom. Ima li ičeg lepšeg nego biti u sportu, sa decom?

M Novosel

27.06.2020 18:44

Rano je o tome sada razmišljati.