Vesić glasao na svom biračkom mestu: Srbija je danas pobedila, nastaviće da se menja i izgrađuje

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

21.06.2020

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić izjavio je da narod veruje svojoj državi i da je Srbija danas pobedila, te da će nastaviti putem promena i boljeg životnog standarda za sve.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Goran Vesić

Vesić je nakon glasanja rekao da na današnjim izborima Srbija odlučuje da li će nastaviti putem promena, izgradnje infrastrukture, otvaranja većeg broja radnih mesta i boljeg životnog standarda za sve građane ili će se vratiti na staro.

- Građani koji su masovno glasali za listu ''Aleksandar Vučić - Za našu decu'', glasali su za jaku, stabilnu Srbiju koja može da se bori za svoje interese u svetu, koja će imati više radnih mesta, u kojoj će 2025. godine prosečna plata biti 900 evra, a u Beogradu više od 1.000 evra - rekao je Vesić.

Istakao je da su današnji izbori bili važni jer se na njima, naveo je, daje legitimitet predsedniku Vučiću koga čekaju "teški razgovori i pregovori" oko Kosova i Metohije i Vladi Srbije da nastavi putem reformi.

- Veliki broj građana koji je izašao na izbore potvrda su da ljudi veruju svojoj državi, da učestvuju u demokratskim procesima i da na taj način nisu pali pod uticaj onih koji su, želeći da ovi izbori ne uspeju, ustvari želeli da sruše Srbiju - rekao je Vesić i zaključio:

"Srbija je danas pobedila i to je najveća pobeda koju smo ostvarili. Srbija će nastaviti da se menja, izgrađuje, građani će imati bolje plate i deca Srbije će moći da ostanu da žive i rade u svojoj zemlji".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading