Suzana Perić pozvala građane Zvezdare da glasaju za listu pod rednim brojem jedan

Autor: Republika

Vesti

14.06.2020

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modna kreatorka Suzana Perić, koja je kandidat izborne liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” za odbornike u Skupštini Gradske opštine Zvezdara pozvala je građane Zvezdare da glasaju za listu pod rednim brojem jedan.

RepublikaFoto: Atelje Suzane Perić
Suzana Perić

Suzana Perić je u video snimku predstavila njen tim, poslovne žene koje su posvećene majke i istakla da kao preduzetnik zapošljava žene, kao i da država godinama unazad podržava kreativni rad.

- Dragi moji Zvezdarci, ovo je moj tim, ovo su žene koje imaju zlatne ruke i koje doprinose da njihove porodice imaju kvalitetniji život. Ove žene su posvećene majke i vredne poslovne žene. One doprinose stvaranju prave modne čarolije, zajedno sa mnom. Ja sam dugogodišnji preduzetnik i zapošljavam žene. Ova država godinama unazad podržava kreativni rad i rodnu ravnopravnost - izjavila je Perić.

Suzana je rekla da njen tim čine Tanja, Jelena i Slavica.

- Tanja je majka troje dece, Slavica ima jednog sina i dve kćerke, jednu unuku. Moj tim i ja ćemo 21. juna da zaokružimo broj jedan. Zajedno pobeđujemo jer smo deo istog tima. Moji Zvezdarci, 21. juna zaokružite broj jedan - poručila je Perić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading