SERGEJ: Drago mi je što ne idem sa Đilasom, Jeremićem i Boškom na izbore, jer bih se pretvorio u Ariel perući njihove biografije!

Autor: Republika

Vesti

09.06.2020

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što je bila bura sada je uragan! Lideru Pokreta slobodnih građana Sergeju Trifunoviću popustile su sve kočnice i on više ne bira sredstva kojima će napasti dojučerašnje saborce iz Saveza za Srbiju.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Sergej Trifunović

Ovoga puta, na meti Trifunovića našli su se lideri SZS Dragan Đilas, Vuk Jeremić i ponovo Boško Obradović, za koga je Trifunović rekao da mu je predlagao da zajednički izađu na izbore. 

O tome, kao i o Obradovićevom odgovoru, Republika je već pisala.

Sa druge strane, rat u opoziciji koji otpočet Trifunovićevom odlukom da izađe na izbore, dodatno je produbljen.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Dragan Đilas

Naime, u razgovoru sa Srđanom Dragojevićem, koji je predložio da opozicija ujedinjena izađe na izbore i pokuša da osvoji što više mandata, Trifunović je na Tviteru doslovce napisao:

- Ja sam kumio i molio i na kraju da ti kažem: dobro je što ih nisam izmolio. Toliko bi biografija morao da operem da bih dodao Sergej Ariel Trifunović - naveo je lider PSG.

 

Ovaj Trifunovićev tvit svakako je potvrda ono što su pažljiviji posmatrački političke scene u Srbiji oduvek znali - da srpsku opoziciju ne ujedinjuje ništa do gola želja da se domogne vlasti, kao i da će i na najmanjem neslaganju takozvano zajedništvo pući.

Ili, što bi rekao narod, "što se grbo rodi, vreme ne ispravi".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading