DAČIĆ IMA ŠARM, NE PEVA PO CEO DAN!

Autor: Ekipa Srpskog telegrafa

Vesti

16.10.2017

23:15

Predsednik Srbije stao je uz Ivicu Dačiću odbacujući sve kritike da je vicepremijer Vlade obrukao Srbiju jer je turskom predsedniku Redžepu Tajipu Erdoganu pevao pesmu "Osman-aga" na turskom.

Tanjug/D. Goll
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije

- On ima taj šarm, ali nije samo pevao po ceo dan. Dačić profesionalno radi sve stvari, mnogi nemaju taj šarm - rekao je Vučić.

 

Šef države istakao je da ne umemo nečiju pažnju da privučemo na taj način, te da Dačićev metod ne treba odbaciti jer ne misli da je to nešto loše.

- Pa nije Dačić samo sedeo i pevao po ceo dan. Je l' treba sve naše diplomate da se samo buse, da se ne osmehnu... Da budu kao neki stručnjaci iz prošlosti koji se umuse, kao boli ih zub i glava, a radili od pola 11 do 11.05? Tako se mudro i pametno umuse, a odjednom Kosovo nezavisno - upitao je Vučić.

Predsednik je posle sastanka sa Draganom Čovićem, članom Predsedništva BiH, razgovarao o ekonomskim temama, ali je bilo govora i o granicama.

Je l' treba sve naše diplomate da se samo buse, da se ne osmehnu - Aleksandar Vučić, šef države

- Nije reč o velikim problemima, stavove Srbije izneće naš tim, očekujemo dogovore i kompromis - rekao je šef države.

Vučić se juče sreo i sa predstavnicima Saveza slepih Srbije i poručio im da će državni organi učiniti sve koliko mogu da pomognu u rešavanju problema s kojima se slepi i slabovidi suočavaju tokom svakodnevnog života.

Podržavam Anu i Vladu

Odgovarajući na pitanje o radu Vlade, predsednik države rekao je da je zadovoljan radom Vlade i premijerke Ane Brnabić u poslednjih 100 dana i dodao da Vlada treba da nastavi da radi na način na koji je radila do sada - odgovorno i disciplinovano.

- Podržavam Vladu i podržavam Anu (Brnabić) - rekao je Vučić.

Ne preporučujem, ali ne bežim od izbora

Onima koje traže vanredne parlamentarne izbore Vučić je poručio da im to ne preporučuje, ali "ako vole, nek izvole".

- Čini mi se da nedovoljno profesionalno neki prilaze svojim obavezama. I da se ne bave čak ni istraživanjima javnog mnjenja. Ne bih im preporučio, ali kao što znate, nikada do sada sa megdana nisam pobegao, tako da ako vole, nek izvole. Samo nemoj opet posle da kukaju - rekao je Vučić.

Komentari (0)

Loading