Evo šta kaže Hašim Tači o fizičkom sukobu s Vučićem!

Autor: Kosovo-online, Republika

Vesti

15.05.2020

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teroristički lider s Kosova, Hašim Tači, gostovao je u emisiji "Opinion" kada mu je postavljeno zanimljivo pitanje o "pozitivnoj hemiji" između njega i njegovog predsednika, Aleksandra Vučića.

Foto: Tanjug/AP/Z.ŽESTIĆ
Hašim Tači i Aleksandar Vučić

Naime, novinar je upitao Tačija zašto postoji već pomenuta pozitivna hemija između jega i Vučića, za razliku od odnosa sa ostalim liderima?

Plašeći se, valjda, da to njegovi teroristički drugovi ne protumače kao slabost ili potencijalno savezništvo, Tači je brzo odgovorio:

- Sa srpskim liderima smo se sretali u Rambujeu, Beču, a kasnije i u Briselu. Nema hemije sa srpskim liderima, već vršim svoj ustavni i zakonski mandat.

Potom je Tači nešto pričao o nezavisnosti, pa je usledila i sledeća izjava:

- Nisam ja neko ko bi pretio ili imao fizički sukob sa predsednikom Srbije. Vodili smo dijaloge... Ne plašim se da se suočim sa bilo kim iz Srbije i ne osećam se inferiorno, jer smo pobedili u svim diplomatskim bitkama...

Da se ne igramo sad onoga kad smo bili mali - moj tata bi prebio tvog tatu, i ko bi tu pobedio, ali pominjanje fizičkog sukoba iz vedra neba, za džabe, usred političke emisije - to malo i nije normalno, je l' da?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Milica

15.05.2020 11:00

Da li Tači može i da priča o nečemu što ima veze sa Srbijom, a da pri tom ne pominje nasilje i sukobe...

Milan

15.05.2020 11:01

Opet sitne male provokacije.

Pero

15.05.2020 11:06

Kosovo je uvek bilo deo Srbije bez obzira na bilo koje komentare ,verujemo da ce predsednik vucic kao i do sada naci resenje za sve probleme

Vesna

15.05.2020 11:12

Kada bi smeo, on bi rekao istinu, ali ne sme od svoje šiptarske braće. Tači je manji od makovog zrna pred Vučićem i samo neka nas podseti kada su oni to diplomatski dominirali nad Srbijom!