Marković o napadu tajkuna na policiju: Đilas uvlači Rebića i policiju u političke intrige

Autor: Tanjug

Vesti

07.05.2020

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Marković izjavio je danas da predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas i njegovi saradnici ne shvataju da policija ne radi po diktatu i željama pojedinca, niti ima duple aršine, već da se isključivo rukovodi zakonima.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Aleksandar Marković

Mirković je u saopštenju naveo da Ðilas pokušava da direktora policije Vladimira Rebića uvuče u političke intrige i manipulacije uz ocenu da se radi o svojevrsnom presedanu i pritisku na direkciju policije i Rebića lično.

On je primetio da posle ukidanja vanrednog stanja i ogromnog tereta koji je podnela policija u borbi sa koronom, Ðilas nije pohvalio policijske službenike za njihov rad, doprinos i profesionalizam, niti je izjavio saučešće porodicama žrtvama iz policijskih redova.


Poručio je da će svako za koga se dokaže da je učinio krivično delo i oštetio državu i njene građane biti uhapšen u skladu sa odlukama nadležnih tužilaštava i sudova, a ne prema nečijim ličnim željama i politički motivisanim zahtevima.

Mirković je ocenio da iza Ðilasovih napada na policiju stoje jaki lični motivi i da ga ne interesuje borba protiv kriminala i narko-klanova , već da je u direktnoj vezi sa vrhom kriminalne organizacije koju , kako kaže, štiti ćutanjem.

Kako je naveo, "glumatanje, performansi, neuspešne pozorišne predstave i zamene teza" neće sakriti istinu o tome da Savez za Srbiju, kako kaže, ne nudi nikakvu ideju, program i politiku građanima Srbije.

Predsednik ŠP Dragan Ðilas je u videu objavljenom na fejsbuk stranici te strankej izneo optužbe na račun rada sprske policije i direktora Vladimira Rebića tokom vanrednog stanja, kao zbog toga što su hapsili građane koji lupaju u šerpe i penzionere koji su izlazili za vreme policijskog časa umesto, kako kaže, da su hapsili narkodilere.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading