Mihajlovićeva: Jesam za borbu, žestoku političku borbu, ali bez mešanja dece

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

04.05.2020

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica vlade i funkcionerka SNS Zorana Mihajlović osudila je danas ono što je jedan od lidera SzS Dragan Ðilas izrekao sinoć na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nazivajući to vrstom političkog nasilja.

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović

Na pitanje novinara N1 šta misli o skandiranju Draganu Ðilasu ispred njegove zgrade, u kojoj žive njegova deca, i da li tako nešto podržava, Mihajlović je rekla:

- Kada je u pitanju politika, ja sam za, kada je u pitanju politička borba, žestoka politička borba, ja sam za. Ali, kada je u pitanju dovođenje politike i uključuvanje, na bilo koji način, dece bilo koga, od Vučićeve, Ðilasove, Zoranine ili bilo kojih drugih ljudi, ja sam uvek protiv - 

Mihajlović je istakla da se već godinama zalaže i bori za društvo bez bilo koje vrste nasilja.

- Bila sam i protiv nasilja Boška Obradovića, i protiv sam onoga što sam sinoć slušala od Ðilasa, jer to jeste jedna vrsta političkog nasilja, nazivanje predsednika svim onim imenima i pretnje koje su mu upućene - rekla je Mihajlović ističući da je to verbalno nasilje.

Kako kaže, svi koji su u političkom životu, moraju da vode računa o tome šta izgovaraju i načinu na koji to izgoravaju, i kako se obraćaju u javnom političkom životu.

- Jer mislim da mi dajemo primer svima drugima - dodala je Mihajlović.

Ðilas je sinoć na tviteru objavio video poruku u kojoj je rekao da su njegova deca uplašena, jer se u blizini njhovog doma večeras sa obližnje zgrade preko razglasa čulo "Ðilase lopove".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
a ti kao bojagi majka

10.05.2020 12:08

Koji kravlji iskazi