Radulović opleo po Karapandži! Jedva čekam da objasni kako je francuski nobelovac poludeo

Autor: Republika

Vesti

19.04.2020

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović prozvao je Rašu Karapandžu na Tviteru napisavši da jedva čeka da vidi objašnjenje ovog profesora u vezi tvrdnje francuskog nobelovca koji je izneo tvrdnju da je virus kovid-19 proizveden u laboratoriji i da u njemu ima čestica HIV-a.

Foto: youtube.com/DW Srpski/Srpski/Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Raša Karapandža / Saša Radulović

- Jedva čekam Karapandžu i ostale teoretičare teorija zavere da objasni kako je "poludeo" i francuski nobelovac. Do sada uspešno objašnjava kako je DJB poludeo koji govori o ovim stvarima - napisao je Saša Radulović na Tviteru.

Podsećamo, francuski virusolog, dobitnik Nobelove nagradu za fiziologiju i medicinu 2008. godine za izolovanje HIV virusa, Lik Montanjije tvrdi da COVID-19 nema prirodno poreklo i da je napravljen u laboratoriji. On je istakao da su "u KOVID-19 dodate i čestice HIV virusa".

- Virus nije prirodnog porekla, to je delo molekularnih biologa. Nije poznato sa kojim ciljem je to urađeno. Moj posao je iznošenje činjenica, nikoga ne optužujem, i ne znam ko je to učinio i zašto. Moguće je da su hteli da proizvedu vakcinu protiv HIV virusa - rekao je nobelovac.

On je izjavio i da je "taj virus izašao iz laboratorije iz Vuhana".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bubuleja

20.04.2020 07:45

Ma gde bi nasi "celicni" prijatelji uradili tako nesto. Pa Si je poluzagrlio predsednika SNS-a.