(FOTO) Poslanik Dveri imao udes, sumnjaju na podmetanje!

Autor: Republika

Vesti

12.10.2017

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik Dveri, Srđan Nogo imao je saobraćajni udes u utorak u popodnevnim časovima u ulici Kneza Miloša u centru Beograda. Iz do sada nerazjašnjenih razloga automobil kojim je upravljao Nogo skrenuo je u levu saobraćajnu traku.

Foto: twitter.com/SPDveri
Srđan Nogo nakon izlaska iz Urgentnog centra

Kako se navodi u saopštenju Dveri, iz do sada nerazjašnjenih razloga automobil kojim je upravljao Nogo skrenuo je u levu saobraćajnu traku.

Prema izjavi Srđana Noga, automobil je iz čista mira odjednom skrenuo u levu traku. Nogo je dodao da je pre tri dana na istom vozilu zatekao isečenu gumu, koju je odmah zamenio drugom. Na automobilu su vidni tragovi oštećenja, ali i neprirodan položaj levog prednjeg točka, koji ukazuju na mogućnost sabotaže.

Srđan Nogo je lakše povređen i bio je Urgentnom centru u Beogradu, odakle je izašao u večernjim časovima sa kragnom na vratu.

- Srpski pokret Dveri izražava osnovanu sumnju da je na vozilu kojim je upravljao Nogo, izvršeno namerno oštećenje upravljačkog mehanizma. S obzirom da je Nogo u prethodnim danima i isključen sa sednice Narodne skupštine zbog iznošenja činjenica o sprezi organizovanog kriminala i vrha vlasti, izražavamo zabrinutost za život narodnog poslanika Dveri i njegove porodice i tražimo od nadležnih organa da hitno izvrše uviđaj i utvrde činjenice da li su naše sumnje opravdane - navode Dveri u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading