Ministar Vulin: Hvala ruskim prijateljima na velikoj pomoći!

Autor: Republika

Vesti

12.04.2020

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin zahvalio je danas pripadnicima Oružanih snaga Ruske Federacije, koji su angažovani na dezinfikovanju Vojne bolnice Niš, zbog velike pomoći našoj zemlji u borbi sa kovid virusom.

RepublikaFoto: Tanjug/J. MAMULA
Ministar Vulin u Nišu

- Želim da zahvalim predstavnicima Oružanih snaga Ruske Federacije i generalu Černišovu na velikom radu njihovih ljudi, koji su izuzetno vredni i ne dopuštaju mogućnost da nešto ne bude urađeno. Za njih nema ni dana odmora, niti predaha, oni su tu da nam pomognu i daju sve od sebe - istakao je ministar Vulin i dodao da su pripadnici ruskih oružanih snaga juče dezinfikovali 13 različitih objekata u našoj zemlji, a danas u potpunosti i Vojnu bolnicu Niš, čime su je učinili zdravom i pripremili je za dolazak pacijenata. 
 
- Velika je pomoć iz Ruske Federacije, hvala im na tome, a posebno im zahvaljujem što sa toliko upornosti vode računa da ništa ne ostane nedezinfikovano - rekao  je ministar odbrane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading