ŠEŠELJ SE UKLJUČIO U SPECIJALNU EMISIJU NA TV PINK: Evo šta je poručio lider radikala

Autor: Republika

Vesti

05.04.2020

20:07 >> 20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj uključio se u specijalnu emisiju TV Pink posvećenu koronavirusu i ocenio da treba da budemo umereni optimisti, s obzirom na to da, kako je rekao, prolazimo dosta blaže nego neki drugi evropski narodi.

RepublikaFoto: printscreen
Vojislav Šešelj

- Mislim da u našem slučaju treba da budemo umereni optimisti jer prolazimo dosta blaže nego neki drugi evropski narodi - rekao je Šešelj, i dodao da misli da je kod nas izbegnuto masovno umiranje.

On kaže, da smatra da je problem što je virus prilično nepoznat, kao i što za njega ne postoji efikasan lek niti vakcina.

Šešelj je prokomentarisao širenje lažnjih vesti koje su se pojavile u poslednjih nekoliko dana.

- Kad god sam u prilici ja se tome suprostavljam. Video samte gluposti. Svi ovi koji šire laži znaju da njih narod odavno ne sluša, nadam se da znaju. Videće oni na kraju, kada ovo sve prođe, rezultat koji će za njih biti poražavajući - istakao je Šešelj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading