MINISTAR SAOPŠTIO LOŠE VESTI: Još šestoro zaraženo u domu "Doživeti stotu“

Autor: Tanjug

Vesti

04.04.2020

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević izjavio je večeras da je virusom korona zaraženo još šest osoba u Domu za stare "Doživeti stotu" u Zemunu, od kojih je jedan radnik, kao i da se njihovo stanje prati iz časa u čas.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Zoran Đorđević

Ðorđević je za TV Prva rekao da će ostalih 11 korisnika, koji su negativni na testu, biti prebačeni u drugi dom koji je potpuno odvojen, te da će biti pod posebnim nadzorom.

Ranije registrovani radnici koji su pozitivni na virus korona nalaze se u izolaciji, dok su korisnici doma koji su takođe pozitivni na taj virus smešteni u bolnice.


Ðordević je dodao da su i zbog informacije da je jedan od korisnika u staračkom domu u Umci pozitivan na virus, preventivno urađeni testovi za sve u tom staračkom domu i da su rezultati pokazali da nema zaraženih.

Ministar je istakao da u ostalim domovima za stare, kako u 74 državna, tako i 227 privatnih, nije bilo problema u vezi sa pojavom infekcije virusa korona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading