Stefanović: Internetom kruže lažne vesti o karantinu, policija traga za počiniocem

Autor:

Vesti

31.03.2020

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, objavio je večeras na svom Tviter nalogu da se društvenim mrežama šire lažne vesti o tome kako će se sutra u Srbiji uvesti dvadesetčetvoročasovni karantin.

RepublikaFoto: Tanjug/S. MILJEVIĆ
Foto:Ilustracija

Istovremeno, Stefanović je istakao da policija intenzivno traga za počiniocem koji u ovom osetljivom trenutku širi vesti koje mogu izazvati paniku i dovesti do nereda.

- Informacija koja kruži društvenim mrežama o tome da se sutra uveče uvodi 24-časovni karantin, kao i da će građani dobijati SMS poruku odobrenja za izlazak na ulicu, lažna je vest. Policija intenzivno radi na utvrđivanju identiteta osobe koja širi ovu lažnu vest - napisao je Stefanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Mala plava

31.03.2020 21:14

Da li je moguće da u ovako teškom trenutku postoje ljudi koji ako bar nece da pomognu i daju svoj doprinos bar ne otežavaju situaciju.Neljudski je prema gradjanima.

Bane

31.03.2020 21:20

Sve lažne uzbunjivače pohapsiti pod hitno, jer ovo neko namerno radi da izazove paniku među ljudima.

Vanja

31.03.2020 21:21

Ne sirite lazne vesti,situacija je ozbiljna sama po sebi ,svi tesko podnose ..nema potrebe otezavati dodatno situaciju .

Tanjica

31.03.2020 21:32

U ovoj teskoj situaciji nam ni malo nisu potrebne lazne vesti kojima se siri panika.