Đukanović upozorava: Sprema se nasilno rušenje vlasti!

Autor:

Vesti

01.04.2020

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović upozorava da se priprema plan za nasilno preuzimanje vlasti nakon vanrednog stanja. Za takav pokušaj upire prstom u pojedine tajkune i političare iz opozicije koji bi da se opet domognu vlasti, ali i nekih struja izvan naše zemlje.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Vladimir Đukanović

- Na delu je priprema scenarija za nasilno rušenje vlasti posle završetka vanrednog stanja. Trenutno se pripreme odvijaju tako što se vlast krivi apsolutno za sve, pa čak i kontradiktorno. Bitno je da je kritika, pa čak i krajnje besmislena i maliciozna, prisutna i da se podiže nezadovoljstvo - smatra Đukanović.

Kako dodaje, ono što pojedinci nikako nisu mogli za vreme redovnog stanja, a to je da na raznorazne načine pokušaju da ugroze rejting predsednika Aleksandra Vučića, sada pokušavaju u trenutku kada se borimo za goli život.

- Nema nikakve dileme da će tešku situaciju, u koju ćemo, po sili prilika, zapasti kao država, brojni lešinari pokušati da vide kao priliku da se domognu fotelje na volšeban način - ističe Đukanović.

Komentarišući reči Đukanovića, poslanik SPS Đorđe Milićević u izjavi za Srpski telegraf kaže da ne sumnja da jedan deo samozvane opozicije ima takve namere i da nam to jasno stavljaju do znanja prethodnih dana.

- Budite vi, gospodo, opozicija vladajućoj koaliciji, to nije sporno, ali sada nije primereno govoriti na takav način. Umesto laži, koje svakodnevno iznosite, uradite nešto dobro, prestanite da se politički nadmećete u doba borbe protiv koronavirusa. Njima je izgleda najvažnije kako da bez izbora dođu do onoga sto im je jedini cilj, a to su privilegije. Licemerno je što na ovaj način pokušavaju da dođu do jeftinih političkih poena. Ako žele da pomognu, najbolje je da ostanu kod kuće i da se pridržavaju preporuka nadležnih organa - savetuje Milićević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
zozon

01.04.2020 05:38

Počinje frka, panika, priviđaju se državni udari. Đukanoviću i tebi slični, provaljeni ste. Stefanoviću, hapsi nosioce lažnih vesti kao što si uhapsio Sandulovoća.

Milan

01.04.2020 07:24

Neće im uspeti,jer građani vide i znaju ko je Đilas i njemu slični.

gordana

01.04.2020 07:44

Oni samo mogu Vučiću da pljunu pod prozor. Nule od ljudi.

Marko

01.04.2020 07:49

Odavno bi opozicija preuzela vlast u Srbiji da moze, jer podrska koju ima aktuelna vlast je vecinska i nakon ove borbe sa korona virusom ce izaci jos jaca i snaznija.