Vučić podržao dogovor Trampa i Sija

Autor: Tanjug

Vesti

27.03.2020

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podržao je danas razgovor i dogovor predsednika SAD Donalda Trampa i kineskog predsednika Si Ðinpinga da ulože zajedničke napore u borbi protiv virusa korona.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Aleksandar Vučić


Predsednik Srbije je na Tviteru na objavu Donalda Trampa da je imao veoma dobar razgovor sa Sijem, odgovorio izrazom zahvalnosti dvojici državnika na spremnosti za saradnju u borbi protiv virusa.

- Hvala predsedniče Tramp i Si što zajedno radite na rešavanju ove krize. Svetu je sada više nego ikada potrebno vaše vođstvo. Radeći sa vama, sa EU i drugima širom sveta, Srbija će igrati svoju ulogu u tome da pomogne u pobedi nad ovom pandemijom", poručio je Vučić na Tviteru.


Prethodno je Tramp na svom profilu obavestio da je imao veoma dobar razgovor sa predsednikom Kine Si Ðinpingom, sa kojim je detaljno razmotrio situaciju u vezi sa virusom korona koji pustoši velike delove planete.

- Kina je već prošla mnogo toga i ima veliko iskustvo sa virisom korona. Blisko saradujemo. Puno poštovanja - napisao je Tramp.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Marko

27.03.2020 14:35

Respect

Nikola

27.03.2020 14:44

Samo zajedničkim snagama možemo pobediti ovaj korona virus.

anja

27.03.2020 15:01

Zajednickim snagma protiv virusa.

M Novosel

27.03.2020 15:24

Sada se vidi koliki je značaj Kine u borbi protiv ove opake bolesti.