MINISTAR OTKRIO: Članovi porodice obolelog u Subotici negativni na koronavirus

Autor: Tanjug

Vesti

06.03.2020

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar ponovio je večeras da je muškarac koji je prvi potvrđen slučaj korona virusa u Srbiji u stabilnom stanju, da se dobro oseća i nema temperaturu i istovremeno apelovao da se lični podaci o pacijentu ne iznose u javnost kako bi se sačuvalo njegovo pravo na privatnost.

RepublikaFoto: Tanjug/T. DROBNJAK
Zlatibor Lončar

- Nema nikakvog smisla da se to što se neko ko se nađe u ovoj situaciji zloupotrebi, daju lični podaci. Mislim da je tom čoveku sasvim dovoljno što je pozitivan na korona virus, što je u izolaciji. Najljubaznije molim sve da imaju samo to u vidu, a molim i nadležne da rade svoj posao - naglasio je Lončar za RTS.

Ministar napominje da je obišao Suboticu danas, gde je razgovarao sa ljudima. Zadovoljan je, kaže, što ljudi nisu u panici i strahu.


Ponavlja da je sistem spreman ako dođe do širenja korona virusa u Srbiji.

- Možemo da očekujemo nove slučajeve, ali ne mora da znači. Uzeti su uzorci koji će biti gotovo tokom večeri. Danas je uzeto šest uzoraka iz cele Srbije i svi su negativni - naglasio je ministar zdravlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading