Milica Ðurđević Stamenkovski: Zavetnici samostalno izlaze na izbore

Autor: Tanjug

Vesti

29.02.2020

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska stranka Zavetnici održala je danas prvi predizborni skup u Beogradu na kome su najavili samostan izlazak na izbore u aprilu. To je odlučeno danas na sastanku glavnog obora stranke, rekla je Tanjugu član predsedništva Milica Ðurđević Stamenkoviski.

RepublikaFoto: zavetnici.rs
Milica Đurđević

Zavetnici, kako je dodala, žele da budu različiti od svega što je danas politički sistem u Srbiji i da se ova stranka zalaže za suverenizam.

Rekla je da će tokom kampanje otvarati brojine teme, obraćati se u ime običnog čoveka, zapostavljenih sredina, posebno isticati porodične vrednosti i zalagati se da mladi žive i rade u Srbiji, a da glavni politički princip Zavetnika ostaje - da nema predaje KiM.


Na skupu u SRC Pionirski grad u Košutnjaku, na kome se okupilo nekoliko stotina građana, o putu koji su Zavetnici za sedam u po godina postojanja prešli od udruženja građana do stranke, govorio je Stefan Stamenkoviski, lider Zavetnika.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading