(VIDEO) NO, NO! Palma ne prelazi ulicu na semaforu istopolne ljubavi

Autor:

Vesti

18.02.2020

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Marković Palma, predsednik stranke Jedinstvene Srbije i narodini poslanik, poznat je po svojim uverenjima koja se odnose na populaciju koja na drugačiji način praktikuje ljubavne odnose.

RepublikaFoto: Republika
Dragan Marković Palma na semaforu

Naime, u njegovim istupima često se može čuti kako Palma ne podržava ispoljavanje istopolne ljubavi na javnim mestima. Iako je zbog svog stava često napadan od strane organizacija koje se bore za zaštitu LGBT prava, Marković nikada nije pozivao na primenu nasilja nad ovom populacijom.

S obzirom na to, Palma često voli i da se našali sa gay populacijom pričajući šale i razne anegdote. Tako je u Beču, gde postoji tzv. "gay semafor", na kojem se prilikom zelenog svetla na pešačkom prelazu, prikazana dva muškarca kako se drže za ruke, Palma odbio da pređe ulicu. Ukazujući da ovakav prikaz u javnosti nije adekvatan, on je odmahnuo rukom i uputio se u drugom pravcu.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u video prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading