Lavrov čestitao Dan državnosti Republike Srbije

Autor: Republika

Vesti

13.02.2020

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je čestitku, povodom Dana državnosti Republike Srbije, od ministra spoljnih poslova Ruske Federacije Sergeja Lavrova.

RepublikaFoto: Tanjug
Sergej Lavrov

"Poštovani gospodine ministre, dragi Ivice,

Srdačno ti čestitam Dan državnosti Republike Srbije.

Visoki nivo poverenja i intenzitet rusko-srpskog dijaloga, uključujući saradnju između spoljnopolitičkih resora, svedoče o tome da su odnosi između naših zemalja dostigli nivo istinskog strateškog partnerstva.

Ubeđen sam da će viševekovne tradicije prijateljstva i uzajamne podrške neizmenljivo doprinositi daljem produbljivanju bilateralnih veza i realizaciji čitavog kompleksa planiranih inicijativa. To potpuno odgovara interesima naroda Rusije i Srbije, kao i doprinosi jačanju bezbednosti u balkanskoj regiji.

Želim ti dobro zdravlje i dalje uspehe u tvom odgovornom radu, a bratskom srpskom narodu mir i dobrobit i prosperitet", navodi se u čestitki šefa ruske diplomatije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading