SKANDAL I NEBULOZA: SNS Šapca o tvrdnjama Zelenovića da Vučić stoji iza napada na N1

Autor: Republika

Vesti

29.01.2020

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu izražava najdublje čuđenje odlukom kompanije Junajted medija da kablovskim distributerima zabrani emitovanje svojih programa, među kojima je i televizija N1. Odluka Junajted medije da Telekomu zabrani emitovanje svojih kanala je skandalozna i neshvatljiva i grubo diskriminiše građane Srbije, kaže se u saopštenju koje prenosimo u celosti.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Još je neverovatnija izjava Nebojše Zelenovića, za krađu iz gradskog budžeta osuđenog gradonačelnika Šapca da, kako kaže, iza napada na televiziju N1 stoji predsednik Srbije  Aleksandar Vučić.

U pokušaju da odbrani neodbranjivo, to jest manipulaciju i politizaciju svojih mentora tajkuna Dragana Đilasa i Dragana Šolaka, koju sprovode preko Junajted medije, Zelenović se setio da bi mogao opet da kaže da je za sve kriv Vučić. Iako je to potpuna besmislica i izmišljotina, to mu je najlakše. 

Mnogo lakše nego da  pokuša da bude pošten gradonačelnik, bar još ovo malo vremena što mu je ostalo na toj funkciji. Da ne govorimo o tome da je šokantno da se uopšte usudio da  govori o medijima dok na lokalnoj TV Šabac određuje ko je podoban, a ko nepodoban gost.

 

 

Za Srpsku naprednu stranku na TV Šabac već odavno nema mesta u medijskom mraku koji je Zelenović zaveo.

Svoju brigu za slobodu medija mogao bi i da izrazi svom mentoru Draganu Đilasu koji se trgujući sekundama RTS-a beskrupulozno obogatio i vladao medijima po najgorem autokratskom scenariju na šta je upozoravala tadašnja predsednica Saveta za borbu protiv korupcije Srbije Verica Barać.
 
Na svu sreću, narod pamti i zna i ko je i šta radio. Zna to i Zelenović sa svojim društvom iz Saveza za Srbiju. Zato  i ne smeju na izbore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Era

29.01.2020 20:14

Ništa novo od njih, Zelenović uvek traži krivca u drugima.

Odgovori 11 0
Tanja

29.01.2020 21:30

Djilas uvek trazi krivce za svoj neuspeh.

Milica

29.01.2020 22:16

Ko krade taj i žestoko laže, tako da sve što Zelenović kaže niko ne uzima za ozbiljno čak nikoga i ne interesuju njegove laži i izmišljotine.

Mrmot

29.01.2020 22:59

N1 namerno iznosi neistine,ne treba to da nas čudi kad vidimo kako CNN posluje.