ŠEŠELJ NE POVLAČI PRETNJE: Umlatiću Čanka njegovim štapom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umlatiću ono govedo od Čanka njegovim štapom! Ovim rečima lider radikala Vojislav Šešelj zapretio je Nenadu Čanku zbog kačenja katalonske i vojvođanske zastave u prostorijama LSV u Novom Sadu i otvorene podrške katalonskim separatistima.

RepublikaFoto: Tanjug/Nebojša Radošević
Iznervirao lidera radikala: Nenad Čanak

NIJE PRVI PUT

Ovakvo Čankovo opredeljenje, kao i odlazak u Barselonu, neviđeno su iznervirali vođu radikala.

- Takvog bilmeza i govedo kao što je Nenad Čanak samo bi dobra motka mogla opameti. Vešajući uporedo katalonske i vojvođanske zastave, Čanak otvoreno pokazuje svoje namere. Treba i mi njemu da pokažemo šta smeramo, da se opameti - zapretio je Šešelj sa svog Tviter profila, a zatim dodao:

- U Kataloniji se zagužvalo i španska policija tuče sve redom. Trebalo bi mi Nenada Čanka odmah da pretučemo, pre nego se zagužva u Vojvodini.

Istina je da Šešelju ostvarenje ovih pretnji ne bi bio prvi sličan incident. Ostaće upamćeno njegovi čupanje mikrofona i polivanje vodom u nekadašnjoj Skupštini SFRJ, ali i udarac pesnicom ispred tog parlamenta, koji je zaradio taksista-štrajkač. Izvlačio je Šešelj svojevremeno i pištolj na studente i još mnogo toga...

FAJT TEŠKAŠA

Poznato je, međutim, i da Čanak važi za korpulentnog i snažnog čoveka kome fizički obračuni nisu nepoznanica. Ostaće upamćen incident u kojem je lider LSV osumnjičen da je ispred novosadske kafane "Tako je suđeno" u sitne sate 2012. godine štapom brutalno isprebijao Pavla Lešanovića. Za to je Čanak oslobođen na sudu iako je Lešanović ostao pri tvrdnji da ga je upravo on batinao.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Čanku zapretio batinama: Vojislav Šešelj

Šešelj prvo pretio na Tviteru, a onda sve ponovio i za naš list

Šešelja to, s druge strane, ni najmanje ne brine.

- Ma lično ću mu oteti taj štap i umlatiću ga. Lično ću da ga bijem. On je svima tad pokazao da je dozvoljeno mlatiti ljude, pa je onda i nama dozvoljeno da mlatimo Čanka - kaže radikal za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading