Ministar za rad osudio pretnje Vučiću: Ispitati mentalno stanje gospođe Pešić, normalne osobe ovako ne razmišljaju!

Autor:

Vesti

18.01.2020

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević najoštrije je osudio zastrašujuće pretnje na Tviteru sociološkinje Vesne Pešić i bivše članice LDP upućene predsedniku Aleksandru Vučiću i pozvao nadležne organe da preduzmu hitne mere.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Zoran Đorđević

Pešić je na Tviteru navela "da bojkot izbora ne pomaže, već samo cev u glavu" na šta je ministar reagovao i zatražio od stručnjaka da procene mentalno stanje gospođe Pešić, smatrajući da normalna osoba to ne bi ni pomislila, a kamoli napisala.

- Skandalozno i bahato ponašanje ne sme se tolerisati već najstrožije kazniti u skladu sa zakonom. Neko ko je u stanju da napiše ovako nešto i da pozove ljude na najstrašniji zločin, dokazuje da je monstrum koji treba da se nađe iza rešetaka. Ovo je napad pre svega na čoveka! I poziv na ubistvo je zločin, te ovaj monstruozni čin mora biti kažnjen - rekao je Đorđević.

Ministar je dodao da je ovo slika i prilika opozicije Đilasa, Obradovića i Jeremića koji su poznati po fašističkoj retorici i razmišljanju.

-Svi oni koji podržavaju opoziciju, treba da budu svesni da podržavaju i one koji zagovaraju linč, poziv na ubistvo i zločin, i da razmisle da li žele Srbiju u kojoj se "cev u glavu" ili vešala koriste za neistomišljenike - zaključio je Đorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Miki

18.01.2020 15:16

Verovatno je Vesni Pesic u trenutku kada je pisala tvit svest bila suzena.

Mia

18.01.2020 15:20

Za svaku osudu su pretnje,koje upucuje Pesicka,zla vestica i nadrndana baba ,koja nije sva svoja i koja ima stanare u glavi.

Tijanan

18.01.2020 15:38

Stavovi Vesne Pesic su od ranije puni mrznje protivni interesima Srbije. Njene pretnje Predsedniku su krajnje ne ljudske !

Mrmot

18.01.2020 15:49

Gospođa je plaćena da tako razmišlja...