Đurić: Vesna Pešić dokazala da je politički ekstremista, SRAM JE BILO!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

18.01.2020

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik SNS Marko Đurić poručio je danas Vesni Pešić da je, obećavajući predsedniku Aleksandru Vučiću na tviteru "cev u glavu", još jednom dokazala da je neodgovorni politički ekstremista, a nikako predstavnik takozvane građanske Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Marko Đurić

- Ovakva teroristička retorika nekadašnje liderke DOS-a svedoči da ni ona ni njeni politički saveznici nisu nikada bili borci za normalnu i uređenu Srbiju, već najobičniji lovci na novac i privilegije - naveo je Đurić u saopštenju.

Sada, ističe funkcioner SNS, kada više nemaju mogućnosti da otimaju od našeg naroda i da se međusobno raspoređuju po diplomatskim predstavništvima, više nemaju ni razloga da glume demokrate, već pokazuju svoje pravo lice. "Sram je bilo!" poručio je Đurić Vesni Pešić.

Ona je, u međuvremenu obrisala taj tvit, u kome je, tvrdeći da Aleksandar Vučić hoće da se "proglasi doživotnim predsednikom" i da "Putin baš to radi", napisala: "Ako Brnabićka da ostavku da znate - sprema se doživotni Vučić. E nema tu bojkota, samo cev u glavu... ".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Miki

18.01.2020 13:56

Ovako zapaljiva retorika Vesne Pesic je nedopustiva.

Zorana

18.01.2020 13:58

Osuđujem pretnje Vesne Pešić i smatram da državni organi hitno treba da reaguju i spreče ovakvu vrstu krivičnih dela.

Janko

18.01.2020 15:07

Pokazuje se pravo lice opozicionara koji samo nasiljem hoce da dodju na vlast.

Mia

18.01.2020 15:27

Pesicka salje javni poziv za ubistvo predsednika i treba da je bude sramota zbog toga!Nadam se da ce odgovarajuce sluzbe brzo reagovati i zaustaviti to njeno ludilo.