A nekad su bili Čeda i Boris... TADIĆ I JOVANOVIĆ NA KRV I NOŽ: Ko je nacionalista, a ko lupeta

Autor: mediji, Republika

Vesti

11.01.2020

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider SDS Boris Tadić i lider LDP Čedomir Jovanović, koji su na parlamentarnim izborima 2016. godine uz LSV Nenada Čanka formirali neprincipijelnu koaliciju samo da bi na jedvite jade preskočili izborni prag - danas su u otvorenom ratu u kome ne biraju ni sredstva ni reči kako bi onog drugog što više javno žigosali i politički ocrnili.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Boris Tadić i Čedomir Jovanović

O tome svedoči i njihova najnovija polemika, koju je lansirao Jovanović optužujući Tadića da je primio orden Radovana Karadžića i da je nacionalista.

Sa druge strane, kao potvrda toliko puta ponovljene teze da u opozicionim redovima vlada  "harmonija" kakva vlada među rogovima u vreći, Tadić je odmah uzvratio udarac poručujući lideru LDP - da lupeta.

- Zašto trošimo energiju na takve stvari, da ja komentarišem mišljjenje Jovanovića na tu temu, mi se nalazimo u dramatičnoj situaciji i ja sada treba da komentarišem mišljenje Jovanovića, saradnika Aleksandra Vučića, pod čijim patronatom se donosi Strategija odbrane koja zadire u nadležnosti BiH. To je izlišno. To da sam ja nacionalista, je javno lupetanje, ja sam odrastao u antinacionalističkom ambijentu, i kada meni neko to spočitava, ja znam da on radi za nacionaliste - rekao je Tadić dodajući da Jovanović ne može da mu drži lekcije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

11.01.2020 22:06

Iz koje crtaca su ova dva lika pobegla. Strasno kakvi se likovi bave politikom i takvi da upravljaju drzavom i narodom a prepiru se poput seoskih baba.