Đilasova Marinika ponovo laže i udara na Srbiju! Šutanovac i Ješić je razotkrili i pokopali

Autor: Republika

Vesti

09.01.2020

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinika Tepić, inače desna ruka Dragana Đilasa, ne prestaje sa napadima na vlast konstantnim iznošenjem neistina koje se lako razotkriju.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Marinika Tepić

Tepićkine mahinacije, ovoga puta razotkrili su na Tviteru, Goran Ješić i Dragan Šutanovac.

Naime, Đilasova funkcionerka je na Tviteru uz priložene slike napisala - Pored Jovanjice i Gakova, pošteni ljudi iz MUP-a kažu da plantaže i plastenike marihuane čuvaju funkcioneri vlasti i na Jutkinom terenu (zato je zaštićen kao beli medved?), pa u Gašićevom kraju, a i na dobru vojne ustanove Morović kod Šida! Prosto da ne verujete ušima. I očima?

Tepićkine tvrdnje pokušali su da potvrde i drugi korisnici, očigledno bliski SzS-u, ali su ih u tim namerama osujetili Dragan Šutanovac i Goran Ješić.

Šutanovac je na komentar jedne korisnice Tvitera u vezi objave Marinike Tepić napisao - ovo su objekti Vojne ustanove Morović u kojima se decenijama gaje kokoške.

Foto: Twiter.com/screenshot

I Goran Ješić je potvrdio da se radi o iznetim neistinama od strane Đilasove funkcionerke. On je njenu objavu prokomentarisao rečima - to su objekti za koke nosilje. Tu stoje bar 40 godina.

Foto: Twiter.com/screenshot

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Dera

09.01.2020 12:33

Lažljivica Đilasova Marinika ponovo laže i udara na Srbiju.

Dejan

09.01.2020 12:34

Marika Marinka pa opet lažeš kako te bre nije sramota!! Treba da odgovaras za sve sto si rekla lazno. Sramota!!!!

Nenad

09.01.2020 12:38

Marinika je opšte poznati lažov.

Jelena

09.01.2020 12:47

Zena bez ikakvog politickog kredibiliteta,iznosi pausalne optuzbe na racun svoje drzave kako bi se dodvorila nekim novim sponzorima