Đilasova Marinika ponovo laže i udara na Srbiju! Šutanovac i Ješić je razotkrili i pokopali

Autor: Republika

Vesti

09.01.2020

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Marinika Tepić, inače desna ruka Dragana Đilasa, ne prestaje sa napadima na vlast konstantnim iznošenjem neistina koje se lako razotkriju.

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Marinika Tepić

Tepićkine mahinacije, ovoga puta razotkrili su na Tviteru, Goran Ješić i Dragan Šutanovac.

Naime, Đilasova funkcionerka je na Tviteru uz priložene slike napisala - Pored Jovanjice i Gakova, pošteni ljudi iz MUP-a kažu da plantaže i plastenike marihuane čuvaju funkcioneri vlasti i na Jutkinom terenu (zato je zaštićen kao beli medved?), pa u Gašićevom kraju, a i na dobru vojne ustanove Morović kod Šida! Prosto da ne verujete ušima. I očima?

Tepićkine tvrdnje pokušali su da potvrde i drugi korisnici, očigledno bliski SzS-u, ali su ih u tim namerama osujetili Dragan Šutanovac i Goran Ješić.

Šutanovac je na komentar jedne korisnice Tvitera u vezi objave Marinike Tepić napisao - ovo su objekti Vojne ustanove Morović u kojima se decenijama gaje kokoške.

Foto: Twiter.com/screenshot

I Goran Ješić je potvrdio da se radi o iznetim neistinama od strane Đilasove funkcionerke. On je njenu objavu prokomentarisao rečima - to su objekti za koke nosilje. Tu stoje bar 40 godina.

Foto: Twiter.com/screenshot

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (17)

Loading
Dera

09.01.2020 12:33

Lažljivica Đilasova Marinika ponovo laže i udara na Srbiju.

Dejan

09.01.2020 12:34

Marika Marinka pa opet lažeš kako te bre nije sramota!! Treba da odgovaras za sve sto si rekla lazno. Sramota!!!!

Jelena

09.01.2020 12:47

Zena bez ikakvog politickog kredibiliteta,iznosi pausalne optuzbe na racun svoje drzave kako bi se dodvorila nekim novim sponzorima