(FOTO) Boško Obradović traži smrtnu kaznu za novinare i urednike?!

Autor: Republika

Vesti

09.01.2020

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od lidera Saveza za Srbiju, Boško Obradović u skandaloznoj objavi na Tviteru poziva na uvođenje smrtne kazne za novinare!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Boško Obradović

Obradović se inače ističe po najbrutalnijim izjavama prepunim govora mržnje i propagiranja nasilja. Njegove poruke obično se odnose na političke neistomišljenike, a ovoga puta udario je i na novinare!

- Kaznu doživotnog zatvora treba proširiti na ovaj ološ ljudski, novinarski i urednički! I razmisliti o uvođenju smrtne kazne za ovakve koji tačno znaju šta rade i rade to namerno. Ako @djvucicevic i @zeljkomitrovic ne završe u zatvoru posle smene vlasti - bolje da ne menjamo ništa - napisao je Obradović i time nastavio da širi poruke mržnje, da poziva na nasilje i direktno poziva na linč novinarske profesije.

 

 

Podsetimo, Monikina majka Aleksandra Karimanović je u izjavi za Srpski telegraf rekla da to što je njena ćerka preživela treba da bude poznato javnosti i da bude opomena roditeljima da deca moraju adekvatno da se zaštite. 

Ona je, takođe, pozvala sve medije da budu pažljivi tokom izveštavanja kako Monika ne bi doživljavala neprijatnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
BOKI

09.01.2020 10:54

Ovaj Obradović uvek poziva na neko nasilje. Ne mogu da razumem ko može da podržava ovakvog čoveka?!

SLAĐA

09.01.2020 11:00

Ovaj čovek u sebi ima usađenu mržnju i nasilje, dokazao je to u poslednje vreme napadajući nedužne žene i ljude. Njemu treba zabraniti da svoju mržnju seje među ljude. Treba ga zabraniti a to bi za njega bila najveća kazna.

Tanja

09.01.2020 11:08

Boskovo ludilo granicu nema.

Una

09.01.2020 11:09

Ovaj jos gori nego sto je bio 2019. godine...