Monikina majka: Javnost mora da bude obaveštena o strahotama koje je moje dete proživelo

Autor:

Vesti

09.01.2020

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Karimanović, majka male Monike (12) koju je Malčanski berberin oteo, a potom danima zlostavljao, apelovala je na medije da o ovom slučaju što više pišu.

RepublikaFoto: youtube.com/Vecernje novosti/facebook.com/Zlatko Vujičić
Monika Karimanović (okvir) / Aleksandra Karimanović

- Ovo što se desilo mom detetu je užas, to je strašno. Ono što je ona prošla trebalo bi da bude u javnosti, to mora da bude opomena svima nama. Našu decu moramo da zaštitimo, zato je važno da javnost bude obaveštena o strahotama koje je moje dete preživelo. Zahvaljujem se svima koji imaju želju da nam pomognu, od države, preko lekara koji brinu o mojoj ćerki, pa do medija - navela je Monikina majka.

U razgovoru za portal Republika.rs Aleksandra je apelovala na medije da budu pažljivi u plasiranju informacija o onome što se desilo njenoj ćerki.

- Tačno je da je ona preživela strahotu, ali sve medije molim da budu pažljivi u pisanju jer će Monika nadam se uskoro krenuti u školu, ne bih volela da ona vidi neke stvari, a s druge strane ne bih da je deca u školi danas-sutra prozivaju jer su nešto videli u novinama - poručila je Aleksandra.

Opširniju izjavu Monikine majke, ali i ono što je rekla o monstrumu Ninoslavu Jovanoviću, pročitajte u sutrašnjem broju Srpskog telegrafa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading