JOVANOV "ZARATIO" SA MIŠKOVIM ADVOKATOM: Tomanović bi za 500 evra uradio bilo šta

Autor: Tanjug

Vesti

27.09.2017

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov ocenio je da advokat Miroslava Miškovića, Zdenko Tomanović, može ravnopravno da se takmiči sa svojim klijentima, tajkunima i kriminalcima, u lažima i prevarama.

RepublikaFoto: Tanjug
Odbrusio Miškovićevom advokatu: Milenko Jovanov

Jovanov je u izjavi za Tanjug, povodom izjave Tomanovića da je očkivao oslobađanje svog klijenta, istakao da Mišković nije oslobođen, već je odlukom suda predmet njegovog kriminala vraćen na prvostepeni postupak. 

- Zdenko Tomanović, tajkunsko čedo, poznat je po tome što bi za 500 evra uradio bilo šta, a ne samo lagao i obasipao građane tajkunskim fantazijama - naveo je Jovanov dodajući da bi se "Tomanović za dodatnih 500 evra pojavio na bilo kojoj televiziji i bez problema pričao kako je rođen na Marsu". 

- Poručujem i svima ostalima koji direktno ili indirektno učestvuju u tajkunskim lažima i fantazijama da uzalud ponavljaju neistine, Miroslav Mišković nije oslobođen već je odlukom suda predmet njegovog kriminala vraćen na prvostepeni postupak - istakao je Jovanov.

Tomanović je ranije danas za N1 rekao da je ocekivao da Apelacioni sud ukine osudujuću presudu njegovom klijentu, kao i da "potvrdivanje oslobadajuce presude u odnosu na takozvanu aferu ''putarska preduzeća'' pokazuje da je proces protiv Miškovića, kako smatra, bio politički motivisan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Tihomir

27.09.2017 18:50

Nestajući na ničiju stranu i politički uopšte neulazeći u spor a da u njemu ima politike itekako.Slobin advokat ,brani slobinog tajkuna, koji se oteo i posedovao vladu DSi DSS.Sada tajkun preko podmićenog suda uzvraća udarac, no,inperija je pukla od snage vitezova.

Mikele

27.09.2017 18:52

Томановић је прави Ђавољев адвокат.

Duda

27.09.2017 19:08

On bi trebao da se bori za zadovoljenje pravde , a ne da se prodaje i stiti kriminalca!

Hedona

27.09.2017 19:17

Poručujem i svima ostalima koji direktno ili indirektno učestvuju u tajkunskim lažima i fantazijama da uzalud ponavljaju neistine, Miroslav Mišković nije oslobođen već je odlukom suda predmet njegovog kriminala vraćen na prvostepeni postupak. Oslobodio je apelacioni sud, koji služi samo da bi krivili Legiju a pošteni ljudi koji su plaćakali Srbiju pustili.