Mihajlovićeva: Neka SZS objasni građanima da im ne treba auto-put!

Autor: Tanjug

Vesti

15.12.2019

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, rekla je danas da je Savez za Srbiju kritikama na račun izgradnje Moravskog koridora još jednom pokazao da im nije stalo do interesa građana, pa su spremni da kritikuju čak i auto-put koji će direktno povezati 500.000 ljudi u centralnoj Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Zorana Mihajlović

- Pre nego što kažu kako je Moravski koridor "preskup i nepotreban projekat", Ðilas, Jeremić, Obradović i ostali iz Saveza za Srbiju trebalo bi da porazgovaraju sa građanima Kruševca, Ćićevca, Trstenika, Vrnjačke Banje, Kraljeva, Čačka, da ih pitaju šta oni misle o tome i da li njima treba auto-put. Ono što govore o Moravskom koridoru samo znači da niti razgovaraju sa građanima, niti im je stalo do njihovih interesa - ukazala je Mihajlović u saopštenju.

Ona ističe da je Moravski koridor investicija u budućnost građana Srbije, jer znači razvoj, povezivanje, nove investicije, bezbednije putovanje, bolji život.


- Ali to nije ono što zanima Ðilasa i njegove partnere, već ih zanimaju samo vlast i njihovi sopstveni interesi -zaključila je Mihajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Hedona

15.12.2019 17:42

To šta Jeremić, Obradović, Đilas misle tako građani Srbije ne razmišljaju. Vlada treba da radi na ekonomskom jačanju, naše države. Vlada Srbije je zaslužila najmanje još jedan mandat. Zorana Mihajlović je rekla u dan kada počinje izgradnja moravskog koridora, ništa izmislila nije. narod veruje Vladi Ane Brnabić.

Dera

16.12.2019 19:05

Čekam autoput bar do Požarevca. Istočna Srbija bez autoputa.

Milko

16.12.2019 20:11

@Dera - Neravnomerni razvoj autoputeva. Svi autoputevi ka Bosni a Istočna Srbija i Istočni Banat bez autoputeva.