OPOZICIJA IZGUBILA SVAKI ARGUMENT ZA BOJKOT! Đukanović: Naivnost se nikada u politici ne isplati!

Autor: Tanjug

Vesti

13.12.2019

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Predložili smo ono što niko nije, oni koji se zalažu za bojkot ostali su bez argumenata", ocenio je funkcioner SNS Vladimir Ðukanović nakon održavanja međustranačkog dijaloga uz posredovanje predstavnika Evropska parlamenta.

RepublikaFoto: Tanjug/B. STEKIĆ
Delegacija SNS na međustranačkom dijalogu

Ðukanović je u video snimku na svom instagram profilu rekao da želi da izrazi veliko zadovoljstvo zato što su na današnjem sastanku sa evropskim parlamentarcima i predstavnicima opozicije, koja je želela da dođe da razgovara u Skupštini, postignuti zaista odlični rezultati.

- Zaključni koji su objavljeni su takvi da, bar što se tiče vlasti, ne da smo izašli u susret, nego smo predložili ono što nikad niko nije - istakao je Ðukanović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rezultat razgovora sa evropskim parlamentarcima #izbori #parlament #srbija #skupština

A post shared by Владимир Ђукановић (@vladimirdjukanovic_rsfc) on Dec 13, 2019 at 7:03am PST

On je naveo da su svi zadovoljni sa onim što je danas postignuto i urađeno, te dodao da je i ranije govorio da "svi dišu kao jedan".

- Oni koji bojkotuju i luduju izgubili su svaki argument. Naivnost se nikada u politici ne isplati - istakao je Ðukanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lane

14.12.2019 09:12

Opozicija je dotakla dno dna!!