"Linčuju moju porodicu jer znaju da mi ne mogu ništa"

Autor: Republika

Vesti

05.12.2019

11:47 >> 11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je početku radova na izgradnji auto-puta i brze saobraćajnice Ruma-Šabac-Loznica i tom prilikom odgovarao je na pitanja novinara.

RepublikaFoto: youtube.com/Tanjug
Aleksandar Vučić

Razgovaraću sa Merkel

 Predsednik Vučić je rekao da će danas razgovarati sa Angelom Merkel telefono, te da će svakako da pomene KiM, evropski put Srbije, ekonomsku i svaku drugu bilateralnu saradnju sa Nemačkom.

- Šta će ona mene da pita, to morate nju da pitate - dodao je on.

Boško Obradović

- Što se tiče pretnji da ću završiti kao Aleksandar Obrenović ili Aleksandar Karađorđević, svaki od njih je završio sa metkom. Hoće li time da izbrišu činjenicu da su izgrađeni autoputevi? Srbija dobro zna kojim putem ide - kaže Vučić.

Naslovna strana "Vremena"

- Oni imaju nameru da vode politiku linča protiv moje porodice jer znaju da mi ne mogu ništa. Od mog oca od 80 godina su pravili mafijaša. Ja vas pitam, navedite mi jednu činjenicu i kakvu vezu ima Andrej sa čovekom iz Ivanjice? Kad se čuo, video, gde? Niko nikada nije čuo jer se nije dogodilo - rekao je predsednik Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Ana

05.12.2019 12:19

Ovo je stvarno užas opozicije.

Bojana

05.12.2019 12:40

Strasno bruka i sramota...

Sanja

05.12.2019 15:35

Narod sve vidi i zna kome moze da veruje i nikakve pretnje od stane drugih ljudi nece uticati na to da imaju lose misljenje o predsedniku.

Mile

05.12.2019 15:37

Dok predsednik Vucic otvara nove puteve, fabrike i cini sve da Srbiji bude bolje, opozicija nema sta drugo da ponudi osim pretnji.