Svi Zoranini "fajtovi u SNS"

Autor:

Vesti

29.11.2019

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Đukanović ne odustaje od obračuna sa stranačkom koleginicom i potpredsednicom Vlade Zoranom Mihajlović. Posle poruka da neće glasati za buduću vladu ukoliko ministarka građevine u njoj ostane, Đukanović je dodatno zaoštrio priču i ispostavio zahtev da Mihajlovićeva mora da leti iz Srpske napredne stranke.

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović

Posle poruka da neće glasati za buduću vladu ukoliko ministarka građevine u njoj ostane, Đukanović je dodatno zaoštrio priču i ispostavio zahtev da Mihajlovićeva mora da leti iz Srpske napredne stranke.

U razgovoru za Srpski telegraf poslanik i član Predsedništva SNS tvrdi da Mihajlovićeva vrlo ciljano radi na štetu stranke kojoj oboje pripadaju. Dodaje da Mihajlovićeva deluje u interesu opozicionog Saveza za Srbiju, te joj je, kako ističe, mesto uz Dragana Đilasa.

Poslanik SNS izrevoltiran je i činjenicom da Mihajlovićeva upadljivo ćuti kada u pojedinim medijima nastupe bezočni napadi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Mihajlovićeva mu je poručila da će sve eventualne nesuglasice rešiti u stranci, te da je navikla da Đukanović na njen račun iznosi ovakve komentare.

SVI ZORANINI FAJTOVI U SNS

Ministarki ovo nije prvi okršaj sa naprednjacima. Do sada je imala žučne svađe sa premijerkom Anom Brnabić, predsednicom Skupštine Majom Gojković i ministarkom za evrointegracije Jadrankom Joksimović.

ANA BRNABIĆ

* Mihajlovićeva joj zamerila što je transkripte intervjua Blumbergu nosila tadašnjem ruskom ambasadoru Aleksandru Čepurinu

RepublikaFoto: Tanjug/S. MILJEVIĆ
Ana Brnabić

* na predstavljanju izveštaja "Duing biznis 2018" dok je govorila premijerka, Mihajlovićeva odmahivala glavom, kolutala očima i pravila grimase

* govoreći o štrajku taksista zbog rada kompanije CarGo, premijerka je izjavila da taksisti maltretiraju građane jer kompanija CarGo ne krši Zakon o prevozu putnika u drumskom saobraćaju, dok joj je Mihajlovićeva spočitala da je onda ona potpisala zakon koji ima rupe

MAJA GOJKOVIĆ

RepublikaFoto: Tanjug
Maja Gojković

* najžešći okršaj imala je sa Gojkovićevom, koja ju je okrivila zbog odlaganja jedne sednice, na šta joj je Mihajlovićeva uzvratila rečima: "Lažeš, zašto lažeš"

JADRANKA JOKSIMOVIĆ

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Jadranka Joksimović

* ministarka za evrointegracije našla se prozvana posle Zoranine opaske da se neki u SNS nisu oslobodili bivšeg lidera Vojislava Šešelja

MOJ STAV

Miloš Vučević

RepublikaFoto: Tanjug
Miloš Vučević

Cenim oboje i poštujem njihov doprinos radu naše stranke, ali mislim da se o ovakvim stvarima treba raspravljati na sednicama predsedništva i glavnog odbora. Legitimno je da se ne slažemo baš uvek i u svemu

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jova

29.11.2019 15:31

Činjenica je da se ona sukobljava sa više članova SNS i ništa joj ne valja u stranci. Time rovari i pravi neslogu u stranci. Samo protiv Vučića ne sme.

Deka

29.11.2019 15:44

Dolazila u sukob sa mnogima u stranci i u vladi.